Minusta

Niin kauan, kuin vain muistan, isäni kantoi kameraansa aina mukanaan kaikkialle. Kuulen edelleen korvissani sen äänen, joka kuuluu filmin kelaamisesta, kun kameran filmit oli kuvattu. Kiinnostukseni valokuvaamista kohtaan heräsi kuitenkin vasta täysi-ikäisyyden kynnyksellä. Sain ensimmäisen järjestelmäkamerani, kun pääsin opiskelemaan valokuvausta Lahden kansanopistolle v.2011. Sen jälkeen olen harjaannuttanut kuvaustaitojani itse.

Oma tarinani alkaa Englannista. Synnyin Manchesterissä ja olen hyvin pitkälti kasvanut Suomessa. On tullut asuttua Lahden betoniviidakossa, kuin myös Pohjanmaan Kokkolassa, mutta kodikseni voin kutsua Suomen Turkua. Kotia pidän kihlattuni kanssa ja hulluna kissanaisena kodissani tepastelee kaksi pientä leijonaa, Pissis ja Siiri. Rakastan kahvia maidolla, seikkailuita ja paljasjaloin kävelyä. Jos minun pitäisi kuvailla itseäni yhdelle lauseella, se luultavimmin menisi näin:

“Olen tarinankertoja, jonka sydän sykkii seikkailuille.”
Ja niitä on tullut koettua reppureissaillessa. Yksi mieleenpainuvista matkoista on ollut Intia, jossa vierailin paikallisissa slummeissä sekä tanssin paljasjaloin rumpujen tahdissa kadulla paikallisten kanssa.

Rakastan dokumentaarista valokuvausta, etenkin häiden.  Valokuvaajana pyrin varmistamaan, että hääpäivästänne jää tärkeimmät hetket ikuistettua, riippumatta paikasta, säästä ja valosta. Hyvin pitkälti valokuvaan käyttäen luonnonvaloa, joka on aina kaunista ja vaihtelevaa.

Seuraavat matkani:

Helmikuu - Intia
Huhtikuu - Italia
Toukokuu - Puola

Saavutukset:

Vuoden suomalainen hääyritys 2017-kilpailu voittaja kateogoriassa valokuvaus ja videointi.

Wedisson awards ja Wedding photographers society ova palkinneet häävalokuviani.
Junebug weddings listasi minut yhdeksi lahjakkaimmaksi naisvalokuvaajaksi ja olen Junebug Weddingsin edustama valokuvaaja.