Hääkuvaus

Hääkuvaus
Hääkuvaus info

Häiden ikuistaminen on ehdoton suosikkini; siihen sisältyy paljon kauniita tunteita, kun pariskunta astuu avioliiton elämään ja kaksi sukua yhdistyy. Valokuvaajana pyrin varmistamaan, että juuri ne tärkeimmät hetket jäävät muistikortilleni häistänne. Oma kuvaustyylini häävalokuvaajana on pitkälti dokumentaarinen. Kaikki hetket kuvataan juuri sellaisena kuin ne tapahtuvat.

Tapaan hääparini aina kasvotusten ennen häitä, jotta voimme tutustua toisiimme ja käydä läpi hääpäivän kulkua, sekä keskustella kuvatoiveista. Hääkuvat toimitan muistitikulla, joista löytyy sosiaaliseen mediaan sopivat kuvakoot, kuin myös isompiin printtauksiin. Kuvien toimitusaika on 3 viikkoa. Pääsääntöisesti valokuvaan Turku-Helsinki-Tampere akselilla,ja reissaan myös pidemmälle ikuistaakseni sen, kun sanotte toisillenne “Tahdon”.

Saavutukset:

Vuoden suomalainen hääyritys 2017-kilpailun voittaja valokuvaus ja video kategoriassa. 

Junebug weddings listasi minut yhdeksi lahjakkaimmaksi naisvalokuvaajaksi ja olen heidän edustama valokuvaaja

Kuinka aikaisin sinut voi varata valokuvaamaan häämme?

  •  Mikäli hääpäiväsi osuu kesäsesongille (toukokuu-syyskuu) kannattaa varata hyvissä ajoin.

Kuinka varmistamme sinut häävalokuvaajaksemme?

  • Kun olette allekirjoittaneet hääkuvaussopimuksen sekä maksaneet varausmaksun. Varausmaksu vähennetään valitsemastanne kuvauspaketista. Varausmaksua ei peruutuksen yhteydessä palauteta.

Koska pääsemme näkemään häävalokuvamme?

  • Kuvien toimitusaika on 3-4 viikkoa, ja muutaman maistiaisen lähetän jo parin päivän sisällä.

Kuinka saamme häävalokuvamme?

  • Toimitan kuvat muistitkulla pieninä ja isoina tiedostoina. Pienen tiedoston kuvat ovat laadultaan sopivia ladattavaksi esim. facebookkiin. Ison tiedoston kuvat ovat puolestaan sopivia esim. hääalbumien tekoon ja canvas taulun teetättämiseen.
    Hääpotretit+vihkiminen+juhlat-kuvauspaketti sekä koko päivän dokumentaarisen kuvauksen varanneet saavat myös nettigallerian vieraille. Valitsen nettigalleriaan 120-250 valokuvaa, joista välittyy parhaiten päivän tunnelmat ja kulku parhaiten. Nettigalleria on käytössä kuusi kuukautta.

Saammeko myös muokkaamattomat kuvat?

  • Useimmat valokuvaajat, minä mukaan lukien, eivät anna muokkaamattomia kuvia.

Mitkä ovat kuvien käyttöoikeudet?

  • Voitte jakaa kuvia vieraidenne kanssa, julkaista kuvia ja teetättää niitä fyysiseen muotoon. Pyytäisin, ettette rajaa tai muokkaa kuvia. Kun julkaisette, voitte merkitä kuvien ottajaksi Lisa McWhirter/ McWhirter photography, ja linkin nettisivuilleni (www.mcwhirterphotography.fi).

Valokuvaatko myös ulkomailla?

  • Kyllä, valokuvaan myös ulkomailla! Rakastan matkustamista ja sydämeni sykkii aina uusille seikkailuille. Laittakaa minulle viestiä, niin lähetän teille hintatiedon. Kuvauspaketti pitää sisällään matkakulut.